Katers

Onze nieuwe stud Bellator TROY of Margaichiarli.

Wij zijn enorm trots op deze prachtige kater. Met zijn black spotted met sparble patroon heeft hij een zeer bijzonder en exclusief uiterlijk.

Zijn nakomelingen zijn prachtig en lief met grote rozetten en strek contrast.

Dank jullie wel Juan en Mike van Bellator Bengals. Ik ben zeer vereerd om met jullie samen te werken.

PKdef: N/N (by parentage)

PRA-B:N/N (by parentage)

PKD: negatief gescreend d.m.v. echografie 26 juli 2021. Eenmalig voldoende.

HCM negatief d.m.v echografie. Laatste screening 30 september 2022.

Bloedgroepenbepaling (DNA): Genotype N/N.

DNA kleur a/A. Dat betekent dat Troy drager is van het Non-Agouti gen. Wij verwachten eind 2022 onze eerste Charcoal bengaal kittens van Troy en onze toekomstige queen die double Charcoal Apb/Apb is . Deze dame komt uit Zuid-Afrika. De combinatie van deze kleurgenen belooft spectaculaire Charcoal bengaal kittens. Meer nieuws en details over onze toekomstige queen volgt spoedig.

Troy zal niet beschikbaar zijn voor buitendekkingen.

Margaichiarli HUNTER.

Deze prachtige black spotted bengaal is bij ons geboren. Zijn moeder is Spotselotica Ivyla of Margaichiarli en zijn vader is Mike Major Beex of Margaichiarli. Zijn superlieve en knuffelige karakter maakt hem heel bijzonder en om van te houden. En in combinatie met zijn prachtige donkere rozetten en wildkleurige vacht is Hunter een bengaal uit duizenden!

PKdef:N/N.

PRA-b: N/N.

PKD: negatief gescreend d.m.v. echografie. Eenmalig voldoende.

HCM negatief d.m.v echografie. Laatste screening 4 januari 2021. Volgende screening zal plaatsvinden voor zijn volgende dekking.

Bloedgroepenbepaling (DNA): Genotype N/N.

Hunter heeft een prachtig buitenverblijf waar hij heerlijk in kan klimmen, rennen en relaxen. Interesse in zo’n mooi verblijf? Deze hebben we aangeschaft bij http://www.pet-store.nl/index.html

Hunter is niet beschikbaar voor buitendekkingen.