Katers

Onze stud Bellator TROY of Margaichiarli.

Wij zijn enorm trots op deze prachtige kater. Met zijn black spotted met sparble patroon heeft hij een zeer bijzonder en exclusief uiterlijk.

Zijn nakomelingen zijn prachtig en lief met grote rozetten en strek contrast.

PKdef: N/N (by parentage)

PRA-B:N/N (by parentage)

PKD: negatief gescreend d.m.v. echografie 26 juli 2021. Eenmalig voldoende.

HCM negatief d.m.v echografie. Laatste screening 30 september 2022.

Bloedgroepenbepaling (DNA): Genotype N/N.

DNA kleur a/A. Dat betekent dat Troy drager is van het Non-Agouti gen, en dat hij de spectaculaire kleur Charcoal kan doorgeven aan zijn nakomelingen, mits de moeder een Charcoal is. Onze dame Aizza is een prachtige Charcoal dame en we hopen in het najaar van 2024 een nest te verwelkomen van dit duo.

Troy zal niet beschikbaar zijn voor buitendekkingen.

Margaichiarli HUNTER.

Deze prachtige black spotted bengaal is bij ons geboren. Zijn moeder is Spotselotica Ivyla of Margaichiarli en zijn vader is Mike Major Beex of Margaichiarli. Zijn superlieve en knuffelige karakter maakt hem heel bijzonder en om van te houden. En in combinatie met zijn prachtige donkere rozetten en wildkleurige vacht is Hunter een bengaal uit duizenden!

PKdef:N/N.

PRA-b: N/N.

PKD: negatief gescreend d.m.v. echografie. Eenmalig voldoende.

HCM negatief d.m.v echografie. Laatste screening 4 januari 2021. Volgende screening zal plaatsvinden voor zijn volgende dekking.

Bloedgroepenbepaling (DNA): Genotype N/N.

Hunter heeft een prachtig buitenverblijf waar hij heerlijk in kan klimmen, rennen en relaxen. Interesse in zo’n mooi verblijf? Deze hebben we aangeschaft bij http://www.pet-store.nl/index.html

Hunter is niet beschikbaar voor buitendekkingen.