Contact

E-mail: margaichiarli@gmail.com

Heeft u interesse in een bengaal kitten en wilt u onder het genot van een kopje koffie kennismaken met de kittens en een kijkje nemen in mijn cattery en ideeën opdoen? Dat kan!

Ik vind het erg belangrijk om toekomstige eigenaren goed te leren kennen. Het gevoel moet goed zijn van beide kanten, zodat ik vol vertrouwen een kitten plaats bij iemand. De aanschaf van een bengaal gaat niet over één nacht ijs en daarom informeer ik u graag over dit ras en wat er bij de aanschaf van een bengaal komt kijken. Een bengaal is van origine een actieve kat en vindt het heerlijk om lekker te kunnen spelen en klimmen. Heb je binnen beperkte ruimte dan kan je bijvoorbeeld bij de aanwezigheid van een tuin de bengaal erg blij maken met een fantastisch buitenverblijf. Met bijvoorbeeld boomstammen, loopplanken en hangmatten kan je heel wat leuks maken. Ook zijn speciale kattenwielen een populair en gewilde eye-catcher!

Mijn cattery ligt gelegen in een klein dorpje tussen Emmeloord en Wolvega. Net op de grens van Friesland, Overijssel en Flevoland. Met openbaar vervoer is het erg lastig om hier te komen.

Voor meer informatie kunt u mail sturen naar margaichiarli@gmail.com

Bekijk hier onze actuele nestjes https://www.bengaahttps://www.bengaalkittens.nl/bengaal-kittens-bengaaltjes/