Kittens

Update 4 februari 2024. Onze dames Aizza en Tokyo zijn gedekt door onze Stud Troy. We verwachten in de tweede en derde week van maart 2024 twee mooie nestjes van onze prachtige koppels. Aizza en Tokyo zijn dikke vriendinnen, dus dat wordt hopelijk samen gezellig zwanger zijn. Houd onze site, Facebook, Instagram en TikTok in de gaten.

Heeft u interesse in een kitten? Laat het ons gerust weten, u kunt mailen naar margaichiarli@gmail.com

Onze kittens worden geboren bij gezonde en geteste ouders. Alle ouderdieren krijgen elk jaar een uitgebreide gezondheidsscreening en elke 1 tot 2 jaar een hart echo door een specialist Radioloog. Al onze Bengalen zijn vrij van FIV en FeLV.

Als u geïnteresseerd bent in een kitten dan kunt u ons dat uiteraard laten weten. Wij zijn zeer zorgvuldig met het uitkiezen van de toekomstige eigenaren van onze kittens. Het belangrijkste is dat het klikt en dat er van beide kanten een fijn en goed vertrouwen is. De prijs voor een huisdier bengaal binnen Nederland ligt momenteel rond de 1250 euro (incl. 21% btw). Voor overige landen komt er een bedrag van 100 euro (incl. 21%) bij vanwege de Rabiës vaccinatie, het Europees Dierenpaspoort en het langere verblijf in onze cattery vanwege het wachttermijn na de Rabiës vaccinatie. Voor catteries worden de huidige fokprijzen gehanteerd, en zijn op aanvraag.

Al onze kittens krijgen mogen op ruim 12 weken leeftijd naar hun nieuwe huis. Ze zijn dan voorzien van de eerste en tweede kitten vaccinaties tegen katten -en niesziekte en zijn gechipt. Ze krijgen ook een 3-generatie stamboom van rasvereniging TICA USA.

Alle mijn kittens krijgen een maand gratis verzekering via dierenverzekering Figopet*. Uw kitten is dan voor 3000 euro verzekerd in het basispakket. Zo kunt u rustig nadeken of u überhaupt een verzekering wilt, het pakket wilt uitbreiden, of eventueel een beter gevoel heeft bij een andere maatschappij. Het hebben van een huisdier kan behoorlijk wat dierenarts kosten met zich meebrengen. In dat soort gevallen is het fijn om een verzekering te hebben zodat u niet voor onvoorziene hoge kosten komt te staan. De verzekering wordt niet stilzwijgend verlengd, het enige dat Figopet doet is u actief benaderen of u de verzekering wilt voortzetten. De maand gratis verzekering gaat in op de dag dat het kitten naar zijn nieuwe huis verhuisd, (*Alleen binnen Nederland).

Kijk hier voor meer info over de verzekering van Figopet!