Over mij

Wat leuk dat u mijn website bezoekt. Mijn naam is Matty Linders en ik woon samen met mijn man en onze dochter in een klein dorpje in het zuiden van Friesland. Ik ben Cattery Margai Chiarli in 2008 begonnen, en zelfs na al die jaren heb ik nog altijd de liefde en passie voor dit uitdagende en mooie ras. Het is never a dull moment met deze avonturiertjes en ravotters. Zelfs Netflix staat on hold als er een nestje ronddartelt door de woonkamer. De medische kennis op dierengebied is volop aanwezig, aangezien ik een kleine 20 jaar als paraveterinair gewerkt heb. Tevens ben ik mede-eigenaar van een dierenkliniek in het Gooi geweest.

Naast mijn cattery heb ik ook een persoonlijke reisservice voor katten en honden. Worldwide Personal Pet Travel Service. http://www.pettravelservice.nl. Ik kan namelijk ingehuurd worden om katten en honden op te halen en weg te brengen naar hun nieuwe eigenaar, of ik kan het dier begeleiden tijdens een verhuizing. Deze wereldwijde en persoonlijke service is een aanwinst voor met name in de fokkerswereld, aangezien de grote cargo transportbedrijven steeds minder populair worden. Wilt u meer weer weten over deze service? Bezoek gerust mijn website of mail me op info@pettravelservice.nl.

Cattery Margai Chiarli is een erkende en professionele Cattery. Ik sta geregistreerd bij:

Rasvereniging TICA 1083218

Kamer van Koophandel onder naam Pet Services 82694605

Overheids UBN registratie 7254141. Registratie voor het mogen fokken en houden van katten.