Over mij

Wat leuk dat u mijn website bezoekt. Mijn naam is Matty Linders en ik ben Cattery Margai Chiarli in 2008 begonnen. Zelfs na al die jaren heb ik nog altijd de liefde en passie voor dit uitdagende en mooie ras, en is het never a dull moment met deze avonturiertjes en ravotters. Zelfs Netflix staat on hold als er een nestje ronddartelt door de woonkamer. De medische kennis op dierengebied is volop aanwezig, aangezien ik een kleine 20 jaar als paraveterinair gewerkt heb. Tevens ben ik mede-eigenaar van een dierenkliniek in het Gooi geweest. Momenteel focus ik me op mijn cattery, mijn prachtige gezin en ga ik geregeld op pad met mijn Pet Travel Service. Andere catteries kunnen mij namelijk inhuren om hun kitten weg te brengen naar hun nieuwe eigenaar (catteries of particulier), of om hun nieuwe aanwinst op te halen. Deze wereldwijde en persoonlijke service is een aanwinst in de fokkerswereld, aangezien de grote cargo transportbedrijven steeds minder populair worden. Wilt u mij weer weten over deze service? Mail me op info@pettravelservice.nl.

Cattery Margai Chiarli is een erkende en professionele Cattery, geregistreerd bij rasvereniging TICA en ligt gelegen in een klein dorpje in het zuiden van Friesland, gelegen tussen Emmeloord en Wolvega.