Queens

Margaichiarli Tokyo

De prachtige dame is geboren bij mijn cattery op 2 april 2021. Met haar enorm contrastrijke rozetten heeft ze een spectaculair uiterlijk. Ze is een ondernemende, actieve en lieve Bengaal.

Pkdef N/N. (op basis van ouders).

PRA-b N/N (op basis van ouders).

PKD: Negatief d.m.v. echografie. Screening op 30 september 2022. Eenmalig voldoende.

HCM: Negatief d.m.v. echografie. Laatste screening op 30 september 2022.

Bloedgroepenbepaling (DNA): Genotype N/N.

Margaichiarli Zaza

Zaza is de dochter van onze queen Bimini Sasha Zenza of Margaichiarli (gepensioneerd) en onze stud Margaichiarli Hunter en is op 11 juni 2020 geboren in onze cattery.

Zaza is een ontzettend lief en knuffelig bengaal. Met haar prachtige contrastrijke kleuren met een lichte ondergrond en mooie grote donkere rozetten is zij een veelbelovende queen. Haar stoere hoofd en mooie hazelkleur ogen zetten de puntjes op de i. Wij hopen in het voorjaar van 2023 weer een nest van haar te verwelkomen. Haar kittens van 2022 waren fantastisch, met grote contrastrijke rozetten en superleuk karakter.

Pkdef N/N.

PRA-b N/N (op basis van ouders).

Bloedgroepenbepaling (DNA): Genotype N/N. (op basis van ouders)

PKD: negatief gescreend d.m.v. echografie. Eenmalig voldoende.

HCM negatief d.m.v echografie. Laatste screening 26 juli 2021.

Bloupuntbengals Aizza of Margaichiarli

Deze prachtige Brown Charcoal Rozetted Apb/a hebben wij helemaal uit Zuid-Afrika laten overkomen. We vonden het belangrijk om wat minder bekende lijnen naar Nederland te halen en aangezien de kleur Charcoal wat minder vaak voorkomt dan de Brown Black Bengalen was het even een zoektocht. We vonden Paola van Bloupunt Bengals en we voelden ons gelijk helemaal welkom bij deze lieve vrouw met een grote passie voor het ras.

Aizza moet nog een mooie fotoshoot krijgen want ze is wat camera schuw maar haar prachtige koppie zegt al genoeg. We hopen samen met onze Stud Troy mooie Charcoal en Melanitic kittens te verwelkomen in de toekomst.

Pkdef N/N. (op basis van ouders).

PRA-b N/N (op basis van ouders).

PKD: Negatief d.m.v. echografie. Screening op 3 oktober 2022. Eenmalig voldoende.

HCM: Negatief d.m.v. echografie. Laatste screening op 3 oktober 2022.

Bloedgroepenbepaling (DNA): Genotype N/N.