Queens

Bimini Sasha Zenza of Margaichiarli

Deze prachtige dame is van origine een New Yorkse. Zenza is geboren bij Cattery Bimini Cats in New York op 22 februari 2017. Een paar maanden later heb ik haar persoonlijk opgehaald in New York samen met een vriendin en nam ik haar mee als handbagage in het vliegtuig. De reis ging perfect. Met haar prachtig grote rozetten en warme bruine kleur en geweldig lief karakter is zij echt een aanwinst voor mijn cattery.

Pkdef N/N.

PRA-b N/N (op basis van ouders).

HCM negatief d.m.v. echografie.

Bloedgroepenbepaling (DNA): Genotype N/N.

Margaichiarli Zaza

Zaza is onze nieuwe toekomstige queen en zal hopelijk in 2021 haar eerste nestje krijgen. Ze is de dochter van onze queen Bimini Sasha Zenza of Margaichiarli en onze stud Margaichiarli Hunter en is op 11 juni 2020 geboren in onze cattery.

Zaza is een ontzettend lief en knuffelig bengaaltje en wij zijn heel benieuwd hoe haar patroon zich ontwikkelt. Ze heeft nu al prachtige contrastrijke kleuren met een lichte ondergrond en mooie grote donkere rozetten. Haar stoere hoofdje en mooie hazelkleur ogen en kleine oren zetten de puntjes op de i. Onderstaande foto’s zijn van 15 augustus 2020, lekker in de fuzzy periode.

Pkdef N/N.

PRA-b N/N (op basis van ouders).

Bloedgroepenbepaling (DNA): Genotype N/N. (op basis van ouders)