Queens

Margaichiarli Tokyo

De toekomstige queen van Cattery Margai Chiarli.

Margaichiarli Tokyo. De prachtige dame is geboren bij mijn cattery op 2 april 2021. Met haar enorm contrastrijke rozetten heeft ze een spectaculair uiterlijk. Ze is een ondernemende, actieve en lieve Bengaal. We hopen na de zomer van 2022 haar eerste nestje te mogen ontvangen met onze Stud Bellator Troy of Margaichiarli. We verwachten kittens met grote en contrastrijke rozetten.

Pkdef N/N. (op basis van ouders).

PRA-b N/N (op basis van ouders).

PKD: Zal worden gescreend per echografie op 1 jaar leeftijd.

HCM: Zal worden gescreend per echografie op 1 jaar leeftijd.

Bloedgroepenbepaling (DNA): Genotype N/N.

Bimini Sasha Zenza of Margaichiarli

Deze prachtige dame is van origine een New Yorkse. Zenza is geboren bij Cattery Bimini Cats in New York op 22 februari 2017. Een paar maanden later heb ik haar persoonlijk opgehaald in New York samen met een vriendin en nam ik haar mee als handbagage in het vliegtuig. De reis ging perfect. Met haar prachtig grote rozetten en warme bruine kleur en geweldig lief karakter is zij echt een aanwinst voor mijn cattery.

Pkdef N/N.

PRA-b N/N (op basis van ouders).

PKD: negatief gescreend d.m.v. echografie. Eenmalig voldoende.

HCM negatief d.m.v echografie. Laatste screening 6 januari 2022.

Bloedgroepenbepaling (DNA): Genotype N/N.

Margaichiarli Zaza

Zaza heeft kittens gekregen op 19 maart 2022! Prachtige contrastrijke kittens, en er zijn er nog een paar beschikbaar. Neem gerust contact met mij op voor meer info.

Zaza is de dochter van onze queen Bimini Sasha Zenza of Margaichiarli en onze stud Margaichiarli Hunter en is op 11 juni 2020 geboren in onze cattery.

Zaza is een ontzettend lief en knuffelig bengaal. Met haar prachtige contrastrijke kleuren met een lichte ondergrond en mooie grote donkere rozetten is zij een veelbelovende queen. Haar stoere hoofd en mooie hazelkleur ogen en kleine oren zetten de puntjes op de i.

Pkdef N/N.

PRA-b N/N (op basis van ouders).

Bloedgroepenbepaling (DNA): Genotype N/N. (op basis van ouders)

PKD: negatief gescreend d.m.v. echografie. Eenmalig voldoende.

HCM negatief d.m.v echografie. Laatste screening 26 juli 2021.