Gepensioneerden bengalen

Bimini Sasha Zenza of Margaichiarli. Met pensioen sinds oktober 2022.

Deze prachtige dame is van origine een New Yorkse. Zenza is geboren bij Cattery Bimini Cats in New York op 22 februari 2017. Een paar maanden later heb ik haar persoonlijk opgehaald in New York samen met een vriendin en nam ik haar mee als handbagage in het vliegtuig. De reis ging perfect. Met haar prachtig grote rozetten en warme bruine kleur en geweldig lief karakter is zij een echte aanwinst geweest voor mijn cattery. Haar dochters Margaichiarli Zaza en Margaichiarli Tokyo hebben haar opgevolgd in mijn cattery. Zenza geniet van een heerlijk leven bij bovengenoemde vriendin. Fantastisch.

Spotselotica Ivyla of Margaichiarli. Met pensioen sinds mei 2020.

Ivy was mijn beste fokpoes ooit! Haar waanzinnig lief karakter en perfecte zorg voor haar kittens zullen niet veel dames haar kunnen evenaren. Ze gaat wonen bij familie om te genieten van haar welverdiende rust. Fijn dat ik haar nog geregeld ga zien.

Mike Major Beex. Met pensioen sinds mei 2020.

Deze lieve kater was mijn eerste echt eigen dekkater. Samen met gepensioneerde poes Ivy heeft hij prachtige nakomelingen gekregen. Onze nieuwe dekkater Margaichiarli Hunter is hun zoon.

Voor onze huidige actieve studs klik op deze link https://www.bengaalkittens.nl/dekkater-black-spotted-bengaal-met-grote-rozetten/

En kijk hier als je onze queens wilt bekijken https://www.bengaalkittens.nl/bengaal-fokpoes-rozetten-kittens/